Rulada cu branza
PrinteazaO reteta de rulada cu branza din: oua, zahar pudra, miere, gris, praf de copt, unt, faina, branza de vaci, oua, stafide si zahar.
pentru blat:
- 5 oua
- 100 g zahar pudra
- 100 g miere
- 160 g gris
- 1 praf de copt
pentru uns tava:
- 1 lingura cu unt
- 2 linguri cu faina
pentru umplutura:
- 400 g branza de vaci
- 2 oua
- 100 g stafide
- 3 linguri zahar
Mod de preparare:
Mixezi 1 ou cu 4 gălbenuşuri. Adaugi apoi zahărul pudră, mierea şi cele 4 albuşuri bătute spumă. Presari grisul şi praful de copt. Torni această compoziţie într-o tavă unsă şi tapetată cu făină.
Scoţi blatul din cuptor şi îl răstorni pe un şervet umed, apoi rulezi. Desfaci apoi şi întinzi pe toată suprafaţa compoziţia de brânză. Rulezi şi dai la rece. Tai rulada în porţii potrivite.
Rulada cu branza
Pofta buna!