Rulada cu branza

Printeaza

O reteta de rulada cu branza din: oua, zahar pudra, miere, gris, praf de copt, unt, faina, branza de vaci, oua, stafide si zahar.

Ingrediente:Rulada cu branza

pentru blat:

  • 5 oua
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g miere
  • 160 g gris
  • 1 praf de copt

pentru uns tava:

  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri cu faina

pentru umplutura:

  • 400 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 g stafide
  • 3 linguri zahar

 

Mod de preparare:

Mixezi 1 ou cu 4 gălbenuşuri. Adaugi apoi zahărul pudră, mie­rea şi cele 4 albuşuri bătute spu­mă. Presari grisul şi praful de copt. Torni această compoziţie într-o tavă unsă şi tapetată cu făină.

Scoţi blatul din cuptor şi îl răstorni pe un şervet umed, apoi rulezi. Desfaci apoi şi întinzi pe toată suprafaţa compoziţia de brânză. Rulezi şi dai la rece. Tai rulada în porţii potrivite.

Rulada cu branza

Rulada cu branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.