Ruladă cu cacao

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu:faina, lapte, oua, praf de copt, margarina, lamaie, cacao.

Ingrediente:

  • 500 g făină albă
  • 125 g lapte
  • 2 ouă
  • 1 pachet praf de copt
  • 125 g margarină
  • coaja rasă de la 1 lămâie sau de la 1 portocală
  • 3 linguri cacao foarte bună

 

Mod de preparare:

Cerni făina, pui laptele la încălzit şi, după ce s- a încălzit pui în el margarina şi zahărul. Adaugi apoi şi praful de copt după ce l-ai dizolvat cu puţină zeamă de lămâie.

Torni compoziţia de lapte peste făină, adaugi sare, coaja de lămâie sau de portocală şi frămânţi, adăugând treptat cele 2 gălbenuşuri şi cele 2 albuşuri-bătute spumă. Când aluatul se desprinde de mână, îl acoperi şi îl laşi 2 minute.

După ce a crescut întinzi aluatul pe masă, apoi îl umpli di cacao, îl rulezi şi îl pui la copt timp de 40 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.