Rulada cu capsuni si crema de unt

Printeaza

Rulada cu capsuni si crema de unt din: oua, faina, praf de copt, apa, vanilie, unt, zahar, capsuni.

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 4 linguri cu făină
  • 4 linguri cu zahăr
  • 4 linguri cu apă
  • praf de copt
  • esenţă de vanilie
  • coajă rasă de lămâie
  • 300 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • 700 g căpşune

 

Mod de preparare:

Freacă untul spumă cu zahărul pudră şi, la final, adaugă esenţa de vanilie.

Separat, freacă gălbenuşurile cu zahărul, adăugând treptat câte o lingură cu apă, până va rezulta o cremă fină.

Bate albuşurile spumă. Adaugă făina şi un vârf de cuţit de praf de copt.

Amestecă, lingură cu lingură, cele două compoziţii, de gălbenuşuri şi albuşuri.

La final, pune coaja de lămâie rasă. Toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă la cuptorul încins pentru 15 minute, la foc potrivit.

Răstoarnă pe un şervet presărat cu zahăr pudră.

Unge rulada cu crema de unt, presară căpşunele spălate, zvântate şi tăiate după preferinţă, rulează cât este caldă şi las-o 3-4 ore să se odihnească.

Dă la rece înainte de a servi.

 

Rulada cu capsuni si crema de unt

Rulada_cu_capsuni_si_crema_de_unt

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.