Rulada cu carnati si ceapa din: carnati, oua, ceapa, marar, patrunjel, sare, telemea, lamaie. Ingrediente: 6 cârnaţi polonezi 6 ouă 1 legătură ceapă verde mărar pătrunjel 1 praf de sare 100 g telemea 1 lingură coajă de lămâie rasă Mod de preparare: Baţi albuşurile spumă tare, iar gălbenuşurile le freci cu sarea, încorporezi telemeaua rasă, […]
Rulada cu carnati polonezi
PrinteazaRulada cu carnati polonezi din: carnati, oua, ceapa, marar, patrunjel, sare, telemea, lamaie.
Ingrediente:
- 6 cârnaţi polonezi
- 6 ouă
- 1 legătură ceapă verde
- mărar
- pătrunjel
- 1 praf de sare
- 100 g telemea
- 1 lingură coajă de lămâie rasă
Mod de preparare:
Baţi albuşurile spumă tare, iar gălbenuşurile le freci cu sarea, încorporezi telemeaua rasă, coaja de lămâie, verdeţurile şi ceapa, tocate mărunt. La final, pui albuşurile si amesteci.
Aşezi carnaţii într-o formă de cozonac tapetată şi torni compoziţia de omletă. Dai rulada la cuptor 15-20 de minute.
Rulada cu carnati polonezi
Pofta buna!
Rulada cu spanac si carnati de porc
Rulada cu spanac si carnati de porc din: pulpa de porc, spanac, ulei, vin, salvie, carnati, praz, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpă de porc 2-3 linguri ulei 600 g spanac congelat 2 frunze de salvie 1 pahar vin alb 2 cârnaţi proaspeţi sare piper 2 fire de praz 1 morcov 2 crenguţe de […]
Rulada cu carnati si spanac din: carnati, spanac, lapte, oua, unt, faina, cascaval, maioneza, patrunjel. Ingrediente: 250 g cârnaţi 400 g spanac 500 ml lapte 3 ouă 80 g unt făină caşcaval maioneză pătrunjel verde tocat Mod de preparare: Se înfierbântă laptele, care s-a condimentat cu sare şi piper. Intre timp, se prepară un […]
Pofta buna!
Ideea este buna, dar cu alt tip de carnati