Rulada cu carnati din: piept de porc, carnati de casa, varza murata, gogosari murati, coriandru, sare, piper, vin alb, supa de legume.
Ingrediente:
500 g piept de porc
400 g cârnaţi de casă
1 varză murată
2 gogosari muraţi
coriandru
sare
piper
100 ml vin alb
1 cană supă de legume
Mod de preparare:
Tai pieptul de porc în bucăţi dreptunghiulare, le baţi uşor cu ciocanul de şniţele pentru a le netezi, fără a le subţia şi le condimentezi după gust, cu sare şi piper.
Pe fiecare bucată de carne aşezi câte o foaie de varză murată şi câteva felii de gogoşari.
Apoi aşezi câte un cârnat de casă, rulezi bucata de carne cu umplutura în interior şi legi rulourile obţinute cu aţă.
Aşezi apoi rulourle în tavă pe un strat ce varză murată tăiată bucăţele şi de şuviţe de gogoşari. Presari coriandru şi le dai la cuptor.
După ce s-au copt, torni peste rulouri supă de legume şi vinul, apoi introduci tava la cuptor din nou, cca 10 minute, stropind din când în când rulourile cu sosul din tavă.
Le scoţi aţele, le tai felii şi le serveşti garnisite cu varza călită.
Rulada cu spanac si carnati de porc din: pulpa de porc, spanac, ulei, vin, salvie, carnati, praz, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpă de porc 2-3 linguri ulei 600 g spanac congelat 2 frunze de salvie 1 pahar vin alb 2 cârnaţi proaspeţi sare piper 2 fire de praz 1 morcov 2 crenguţe de […]
Rulada cu carnati si ceapa din: carnati, oua, ceapa, marar, patrunjel, sare, telemea, lamaie. Ingrediente: 6 cârnaţi polonezi 6 ouă 1 legătură ceapă verde mărar pătrunjel 1 praf de sare 100 g telemea 1 lingură coajă de lămâie rasă Mod de preparare: Baţi albuşurile spumă tare, iar gălbenuşurile le freci cu sarea, încorporezi telemeaua rasă, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.