Ruladă de carne cu hrean

Printeaza

O reteta de rulada de carne cu hrean din: carne de vita, carne de porc, hrean, morcov, pastarnac, unt, oua, patrunjel, ceapa, ulei, otet, curry, sare si piper.

Ingrediente:Ruladă de carne cu hrean

  • 500 g carne de vită
  • 500 g carne de porc
  • 5 rădăcini de hrean
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 300 g unt
  • 8 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ulei
  • 1–2 linguri oţet
  • curry
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea şi o tăiaţi în bucăţi. Curăţaţi şi spălaţi morcovul, păstârnacul şi ceapa. Fierbeţi carnea împreună cu zarzavatul timp de 30 de minute, apoi le lăsaţi să se răcească.

Daţi carnea de două ori, prin maşina de tocat. Amestecaţi pasta de carne cu 200 g unt, sare şi condimente după gust.

Fierbeţi ouăle tari, le răciţi şi le curăţaţi, apoi le tocaţi. Tăiaţi mărunt pătrunjelul. Amestecaţi ouăle cu 1 lingură cu unt, pătrunjelul, curry, piper şi sare după gust.

Curăţaţi şi rădeţi fin rădăcinile de hrean. Amestecaţi hreanul cu oţetul, untul rămas şi un praf de sare.

Pe un celofan uns cu ulei, întindeţi carnea în strat gros, iar deasupra puneţi pasta cu ouă şi pe cea cu hrean. Rulaţi cu ajutorul celofanului.

Daţi rulada la rece până a doua zi, când o puteţi tăia în felii groase de 2 – 3 cm.

Ruladă de carne cu hrean

Ruladă de carne cu hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.