Fasole verde cu ierburi aromate din: unt, fasole verde, telina, ceapa, usturoi, rozmarin, busuioc, sare. Vitamina A din fasolea verde este esențială pentru sănătatea ochilor și a pielii, iar vitamina C sprijină sistemul imunitar și ajută la absorbția fierului din alimente. Datorită conținutului său de fibre și carbohidrați complecși, fasolea verde poate ajuta la menținerea […]
Rulada de carne si legume
PrinteazaRulada de carne si legume din: piept de pui, cartofi, morcovi, spanac, oua, smantana, sare, piper si crenvursti afumati.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 4 cartofi
- 2 morcovi
- 300 g spanac frunze
- 2 oua
- o lingura smantana
- sare
- piper
- pentru umplutura:
- 6 crenvursti afumati
Mod de preparare:
In vase separate se pun la fiert carnea cu morcovii si cartofii curăţaţi de coajă si tăiaţi cubuleţe.
După ce toate acestea s-au fiert bine, se mixează, iar în pasta obţinută se adaugă ouăle, spanacul, smântână, sarea si piperul.
Pe o folie de plastic alimentar se pune amestecul de carne, morcovi si cartofi, se întinde puţin si se asa/ă crenvurstii, doi unul lângă altul si al treilea peste ei. Ceilalţi 3 se pun în prelungire.
rulează în folie, care apoi se desface.
O tavă de cozonac, în funcţie de cantitate, se unge cu un pic de ulei si se presară cu pesmet.
pune rapid rulada de carne si se dă tava la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.
Rulada de carne si legume
Pofta buna!
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac din: branza de vaci, spanac, oua, faina de secara, usturoi, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă simplă și sănătoasă de rulouri cu brânză de vaci și spanac este perfectă pentru o gustare sau chiar pentru micul dejun. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 100 g spanac […]