Ruladă de carne macră si spanac

Printeaza

Ruladă de carne macră si spanac

Ingrediente:

  • 6 ouă mari + 1 albuş
  • 1/2 kg spanac
  • 250 g carne macră
  • 200 ml smântână
  • 100 g făină
  • 100 g unt
  • 50 g caşcaval sau telemea
  • sare

 

Mod de preparare:

Ruladă de carne macră si spanac: Baţi albuşurile spumă tare, adaugi gălbenuşurile, untul topit şi răcit şi omo­genizezi totul cu telul.

Pui apoi făina, sarea, amesteci, torni compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu pesmet şi dai foaia pentru 15 minute la cuptor.

In acest timp toci carnea, iar spanacul îl speli şi-l fierbi 10 minute în apă cu sare. Amesteci carnea cu spanacul bine stors, 1 albuş, sare, piper.

După ce s-a copt foaia, întinzi compoziţia de carne rulezi şi mai laşi la cuptor încă 30 de minute, la foc mic.

Presari rulada gata făcută cu caşcaval ras sau telemea, apoi o tai felii.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.