Rulada de carne cu oua

Printeaza

Rulada de carne cu oua din: carne tocata, sunca, paine, lapte, oua, verdeata, sare, piper, vin, oua.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 200 gr. sunca presata taiata cubulete mici
  • 4 felii piine
  • 1 cana cu lapte
  • 2 oua
  • rozmarin sau alta verdeata
  • sare, piper
  • 150 ml vin alb
  • 6 oua fierte tare

 

Mod de preparare:

Feliile de piine se inmoaie in lapte 15 min, se storc si se maruntesc.

Se amesteca carnea tocata cu sunculita maruntita, cu piinea maruntita, 2 oua si verdeata tocata.

Se condimenteaza.Rulada se taie felii si vor avea in mijloc sectiune de ou.

Deasupra, se pune sosul din tava in care s-a prajit, la care se adauga putin vin alb.

De jur imprejur se poate pune garnitura dorita.

Se poate servi cu garnitura de spanac sau legume fierte.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Rulada de carne cu sorici

Rulada de carne cu sorici

Rulada de carne cu sorici din: carne, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper, dafin, sorici. Ingrediente: 1/2 kg pulpă de porc 1 bucata sorici 1/2 kg carne tocată de viţel sau vită 2 cepe 1 lingură ulei 4-5 căţei de usturoi cimbru sare 2 linguri sare grunjoasă piper negru măcinat 1 linguriţă piper boabe 2 foi […]

 

Rulada din carne tocata cu ou

Rulada din carne tocata cu ou

Rulada din carne tocata cu ou din:  carne tocata de vita, carne tocata de pui,  paine, oua, ceapa, ulei, usturoi, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 500 g carne tocată de pui 100 g miez de pâine înmuiat în lapte 6 ouă 1 ceapă 4 căţei de usturoi 1/2 cană cu supă […]

 

Rulada cu carne si ciuperci

Rulada cu carne si ciuperci

Rulada cu carne si ciuperci din: carne tocată, ceapă verde, paine, oua, ciuperci, mustar, sare, marar, piper, cimbru, ulei, cascaval.   Ingrediente: 500 g carne tocată 10 fire de ceapă verde 2 felii de pâine, înmuiate în lapte sau apă 6 ouă fierte + 2 ouă crude 1 cutie ciuperci 1 linguriţă muştar 2 legături de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Am incercat aceasta rulada de carne si pot sa spun ca-mi place :), Eu o servesc pe post de aperitiv.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.