Rulada de carne de porc si varza

Printeaza

Rulada de carne de porc si varza din: snitele de porc, sare, piper, piper Cayenne, mar, varza murata, ulei de unt, ceapa, pasta de tomate, supa de legume, amidon, smantana, rosii.

 

Ingrediente:Rulada de carne de porc si varza

  • 4 şniţele de porc
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă de piper Cayenne
  • 1 măr
  • 125 g varză murată
  • 2 linguri de ulei de unt
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă de paste de tomate
  • 250 ml supă de legume
  • 1 linguriţă de amidon
  • 150 ml smântână
  • 16 roşii cherry

 

Mod de preparare:

Se bate carnea şi se condimentează cu sare, piper şi piper Cayenne. Se curăţă mărul de coajă şi de sâmburi şi se rade pulpa.

Se amestecă mărul ras cu varza murată.

Amestecul de măr şi varză acră se distribuie pe carne, care apoi se rulează. Rulada se fixează cu ţepuşe de lemn.

Se încinge într-o tigaie uleiulgie unt, în care se prăjesc apoi ruladele circa 3 minute pe toate părţile.

Se curăţă ceapa, se taie cubu-leţe şi se căleşte împreună cu ruladele.

Se adaugă pasta de tomate şi supa de legume şi se amestecă. Se lasă ruladele să mai fiarbăîn zeamă încă circa 30 de minute, după care se scot din tigaie şi se păstrează la cald.

Se amestecă amidonul cu smântână şi se adaugă peste zeama din tigaie. Se taie roşiile bucăţele mici şi se amestecă şi ele cu zeama.

Se dă zeama în clocot, amestecând continuu, şi se condimentează cu sare şi piper.

Ruladele se servesc împreună cu sosul şi cu o garnitură de piure de cartofi.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.