Rulada din piept de pui cu oua din: piept de pui, oua, crema de branza, spanac, unt, sare, piper. Ingrediente: 2 piepţi de pui 2 ouă crude 4 ouă fierte 250 g cremă de brânză 250 g spanac 25 g unt sare piper Mod de preparare: Carnea se trece de două ori prin maşina […]
Rulada de carne de pui cu sos de fructe si slavie
PrinteazaRulada de carne de pui cu sos de fructe si slavie din: fileuri de piept de pui, caise proaspete, conopidă, sare, piper, unt, ulei, sos de mure, salvie, lămâie, vin alb demisec.
Carnea de pui are un conținut redus de grăsimi saturate în comparație cu alte surse de proteine animale, cum ar fi carnea roșie. Acest lucru poate ajuta la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului.
Bogată în nutrienți:
Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6.
- 6 fileuri de piept de pui
- 12 caise proaspete, mai tari
- o conopidă potrivită
- sare
- piper
- 100 g unt
- 100 ml ulei
- sos de mure
- un buchet de salvie
- două lămâi
- o jumătate cană vin alb demisec
Mod de preparare:
Fileurile de piept se pui se bat, pentru ca să se uniformizeze la grosime, se presară cu puţină sare, piper şi zeama de la o jumătate de lămâie.
Se curăţă şi se pun la opărit bucheţelele de conopidă, se spală şi li se scot sâmburii la caise.
Fiecare file de pui se umple cu bucheţele de conopidă şi două caise, se sărează şi piperează, se fixeaxă cu scobitori sau aţă, apoi se dau la cuptor, la foc potrivit, într-o tavă cu ulei, unt şi vin.
Se lasă până când rulourile se rumenesc. Se servesc pe un sos de mure, la care se adaugă zeamă de lămâie, sare, piper şi frunze de salvie, după gust.
Rulada de carne de pui cu sos de fructe si slavie
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de pui cu spanac si rosii
Rulada de pui cu spanac si rosii din: piept de pui, spanac, rosii, unt, ulei, oua, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 4 felii de piept de pui 300 g spanac 10 roşii uscate 20 g unt ulei 2 ouă pesmet sare piper Mod de preparare: Spanacul bine curăţat şi spălat se pune la călit în unt […]
Pofta buna!