Ruladă de carne cu sos de ierburi

Printeaza

Ruladă de carne cu sos de ierburi din: muschi de porc, rozmarin, frunze de salvie, cimbru verde, patrunjel, usturoi, ulei, apa, sare si piper.

 

Ingrediente:Rulada_de_carne_cu_sos_de_ierburi

  • 1 1/2 pulpa sau muschi de porc ori vita
  • 3 tije rozmarin verde
  • 2-3 frunze de salvie
  • 3 tije de cimbru verde
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml ulei
  • 400 ml apa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli verdeaţa, o toci mărunt şi o pui într-un castron. Cureţi carnea de pieliţe, o speli bine şi o usuci pe un prosop de bucătărie.

O tai, fără să o separi în bucăţi, şi o netezeşti puţin cu ciocanul de şniţele.

Presari jumătate din verdeaţa tocată şi rulezi carnea.

De jur împrejur o legi bine cu aţă. Aşezi carnea într-o tavă, o ungi cu ulei, adaugi căţeii de usturoi tocaţi mărunt şi presari verdeaţa rămasă, torni apa, pui sare şi piper, după gust.

Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o introduci la cuptor pentru 40 de minute.

Este foarte flexibilă şi are o rezistenţă ridicată.

Permite alimentelor să-şi păstreze gustul şi mirosul natural, dar şi o coacere uniformă fără a murdări cuptorul sau grătarul.

Inlături folia, mai torni apă dacă e nevoie şi mai laşi 30 de minute, ca să se rumenească.

Serveşti friptura caldă tăiată felii, cu o garnitură de legume, la alegere.

 

Ruladă de carne cu sos de ierburi

Rulada_de_carne_cu_sos_de_ierburi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Rulada de carne cu sos sigur o s-o incerc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.