Rulada de carne cu spanac

Printeaza

Rulada de carne cu spanac din: faina, drojdie, apa, carne de porc, praz, spanac, oua, zahar, sare, piper, ulei, busuioc.

 

Ingrediente:

  • 400 g făină
  • 15 g drojdie
  • 250 ml apă
  • 800 g carne de porc
  • un fir de praz
  • 500 g spanac
  • 3 ouă
  • o linguriţă de zahăr tos
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • 4 fire busuioc verde

 

Mod de Preparare Rulada de carne cu spanac:

Drojdia se dizolvă în apa călduţă, se amestecă bine cu zahărul tos şi o jumătate de linguriţă de sare.

Se adaugă două linguri de ulei şi se toarnă peste făină.

Se frământă până când rezultă un aluat omogen, se acoperă şi se lasă la dospit 30 de minute, la loc cald.

Carnea se dă prin maşina de tocat şi se amestecă bine cu spanacul şi prazul tocate, sarea, piperul, busuiocul tocat şi două ouă.

Se întinde aluatul într-o foaie potrivit de groasă, se pune umplutura, se rulează şi se aşază într-o tavă tapetată cu făină.

Se unge cu ou, se introduce în cuptor şi se coace 30-45 de minute la foc mediu.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Am facut recent rulada de spanac cu branza, a iesit foarte gustoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.