Rulada cu carne tocata, ardei capia si branza de vaci

Printeaza

Rulada cu carne tocata, ardei capia si branza de vaci din: ardei capia, crema de branza de vaci cu verdeata, pesmet, smantana, carne tocata, ou, sare, piper, verdeata, ulei.

Ingrediente:

  • 1 ardei capia
  • 250 g crema de branza de vaci cu verdeata
  • 6 linguri pesmet
  • 1 lingura smantana
  • 800 g carne tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 linguri verdeata tocata
  • 1-2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se curata ardeiul capia de cotoare, semintele si pielitele albe. Se umplt cu crema de brânză şi se pune la frigider.

Se aşază pe o farfurie 2 linguri de pes­met şi se toarnă smântână; se adaugă la carnea tocată, împreună cu oul bătut, sare şi piper.

Se frământă bine compoziţia de carne.

Se amestecă restul de pesmet cu verdeaţa tocată. Pe planşetă se modelează un pătrat din compoziţia de carne.

Se aşază deasupra ardeiul umplut si se înfăşoară în carne, rulând cu grijă.

Se presară verdeaţa cu pesmet şi se înfăşoară rulada în hârtie de copt; se răsucesc sau se leagă capetele.

Se coace rulada cca 1 oră, în cuptorul încins la 160 °C.

Apoi se desprinde cu grijă hârtia şi se aşază rulada în tavă.

Se unge cu ulei, cu pensula şi se mai coace cca 15 min. la 180 °C.

 

Rulada cu carne tocata, ardei capia si branza de vaci

Rulada_cu_carne_tocata_ardei_capia_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.