Rulada de carne tocata cu branza

Printeaza

Rulada de carne tocata cu branza din: carne porc si vita, bere, rosie, usturoi, patrunjel, ou, sare, piper, boia dulce, ulei si telemea.

Ingrediente :

  • 500 g carne tocată amestec de porc şi vită
  • 250 ml bere
  • 1 roşie mai mare
  • 1 ceapă
  • 1- 2 căţei de usturoi
  • 2 legături de pătrunjel
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • ulei
  • 200 g telemea

 

 

Mod de preparare:

Rulada de carne tocata cu branza: Inmoi chifla în bere, decojeşti roşia, o tai cubuleţe şi o căleşti ii puţin ulei. Cureţi ceapa şi usturoiul şi le tai mărunt.

Speli şi tai pătrunjelul mărunt. Amesteci carnea cu oul, adaugi chi­fla stoarsă de bere, condimentezi şi adaugi ceapa, usturoiul, roşia şi pătrunjelul.

Ungi cu ulei o folie mare de aluminiu şi presari pe ea boiaua. Faci din carne un rulou gros de circa 6 cm şi îl înfăşori strâns în folia de aluminiu.

Pui ruloul pe grătar, întorcându-l din când în când.

Desfaci folia, crestezi ruloul oblic şi pui în crestături feliuţe de brânză. Strângi folia la loc şi mai pui ruloul pe grătar timp de 5-6 minute, până începe să se topească brânza.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.