Rulada de cartofi cu lapte si ciuperci
PrinteazaRulada de cartofi cu lapte si ciuperci
Ingrediente:
- 7-8 cartofi potriviţi
- 1 cutie de ciuperci
- 1 legătură pătrunjel verde
- 3 linguri de lapte
- 2-3 linguri unt
- sare
- 2 ouă
Mod de preparare:
Rulada de cartofi cu lapte si ciuperci: Cureţi cartofii de coajă, îi speli şi îi laşi la fiert 25 de minute, îi pasezi şi îi amesteci cu sarea, untul şi laptele, ca să obţii un piure pe care-l întinzi pe o folie de celofan.
Separat, într-un castron amesteci ciupercile tocate cu ouăle bătute bine şi pătrunjelul tocat. Compoziţia cu ciuperci o torni peste stratul de cartofi piure. Rulezi bine, apoi aşezi rulada trăgând de folie în tava unsă cu ulei.
O ungi cu puţin ou, după care o dai la cuptor, la foc potrivit.
Poftă bună!