Bame Sotate cu Chimen și Lămâie din: bame, ulei, suc de lamaie, seminte de chimen, usturoi, sare, piper, coriandru. Bamele sotate cu chimen și lămâie constituie o rețetă vibrantă, care transformă bamele într-un fel de mâncare excepțional și plin de gust. Această preparare aduce un omagiu bogăției culinare, fiind perfectă pentru cei care caută o […]
Ruladă de ciocolată albă
PrinteazaRuladă de ciocolată albă din: ciocolata alba, frisca, mascarpone, ciocolata neagra, fulgi de cocos.
Ingrediente:
- 300 g ciocolata alba
- 100 ml frisca lichida
- 100 g mascarpone
pentru stratul colorat:
- 200 g ciocolata neagra
pentru servit:
- fulgi de cocos
Mod de preparare:
O tavă de chec se udă cu puţină apă rece si se tapetează cu folie alimentară ale cărei laterale se lasă mult peste margini.
Ciocolata albă se rupe bucăţi si se topeşte cu un pic de frişcă lichidă. Se amesteci mereu.
Restul de friscă lichidă se 6ate si apoi se amestecă bine cu mascarpone. Se topeşte ciocolata neagră şi apoi se pune un prim strat de cremă de ciocolată albă în tavă, se adaugă ciocolata neagră în unul sau două straturi şi apoi se acoperă cu restul de ciocolată albă.
Se acoperă cu folie si se lasă . la rece până a doua zi. Se scoate şi se rulează rapid prin fulgi de cocos şi se repune la rece până la servire.
Ruladă de ciocolată albă
Pofta buna!
Bame Sotate cu Chimen și Lămâie