Rulada de ciocolata cu cirese si cocos

Printeaza

Rulada de ciocolata cu cirese si cocos din: ouă, zahăr, ciocolată neagră, făină, praf de copt, sare, unt, zahăr pudră, zahăr vanilat, cremă de brânză, cireşe, fulgi cocos.

Rulada de ciocolata cu cirese si cocos

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 80 g zahăr
  • 50 g ciocolată neagră
  • 100 g făină
  • 1 linguriţă cu praf de copt
  • sare

Pentru crema:

  • 250 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • 1 pliculeţ cu zahăr vanilat
  • 250 g cremă de brânză
  • 200 g cireşe (fără sâmburi)
  • 50 g fulgi de cocos

Mod de preparare:

Bate albuşurile spumă cu un praf de sare. Amestecă găl­benuşurile şi ciocolata topită până ce obţii o cremă fină.

Cerne făina cu praful de copt şi încorporează-le în spuma de albuşuri, apoi adaugă crema de ciocolată. Toarnă într-o tavă-tapetată cu hârtie de copt şi coace un sfert de oră la 180°C.

După ce se răcoreşte, îndepărtează hârtia şi rulează cu atenţie. Freacă spumă untul cu zahărul şi vanilia. Adaugă crema de brânză treptat şi omogenizează.

Pune deoparte un sfert din cantitate şi întinde restul pe blat. Aşază cireşele şi rulează fără să strângi prea tare. împachetează rulada în folie şi dă la rece.

Inainte de servire, unge rulada cu crema păstrată, presară fulgii de cocos şi, eventual, adaugă cireşe.

Rulada de ciocolata cu cirese si cocos

Rulada de ciocolata cu cirese si cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.