Rulada cu ciocolata festiva

Printeaza

Rulada cu ciocolata festiva

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Rulada cu ciocolata festiva: prepară o ruladă obişnuită şi cînd s-a răcit se trampează cu sirop.Jumătate din crema de ciocolată se întinde pe ruladă şi se rulează.

Cu a doua jumătate de cremă, se spriţuieşte cu un dui creţ rulada, să aibă aspec­tul unui trunchi de copac.

La urmă se încălzeşte şerbetul verde şi cu el se spriţează peste crema de ciocolată în formă de frunze. La fel se prepară rulada din cremă de cafea, portocale, ananas, lichior.

 

Pofta buna!

 

 

Ceai de Coada Calului – Reteta și Beneficii pentru Sănătate

din: frunze de coada calului, apa, miere, lamaie. Ceaiul de coada calului este o băutură plină de beneficii pentru sănătate, recunoscută pentru proprietățile sale diuretice și detoxifiante. Acest ceai clasic este obținut din frunzele plantei de coada calului (Equisetum arvense) și poate fi savurat atât […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.