Ruladă de ciuperci cu cascaval

Printeaza

Ruladă de ciuperci cu cascaval din: unt, faina, lapte, oua, cascaval, ciuperci, ceapa, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Rulada_de_ciuperci_cu_cascaval

  • 100 g unt
  • 300 g faina
  • 400 ml lapte
  • 8 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 cutii ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui într-un castron făina, torni peste ea puţin câte puţin laptele şi amesteci bine să nu se forme­ze cocoloaşe, ca să obţii un sos subţire.

Separat, baţi ouăle foarte bine şi le amesteci cu sosul de fă­ină. Potriveşti gustul de sare şi pi­per şi amesteci în continuare.

Ungi o tavă cu ulei, o tapetezi cu puţină făină şi torni în ea compoziţia.

Coci la foc potrivit, circa 20 de minute, încât foaia să nu fie prea coaptă, pentru a o putea rula.

Când foaia a crescut şi s-a rumenit puţin, o răstorni pe un şervet şi o rulezi. în­tre timp, cureţi, speli şi toci mărunt ceapa, apoi o căleşti în unt împre­ună cu ciupercile tocate şi pătrun­jel tocat fin.

După ce s-au călit, le laşi câteva minute să se răcească.

Pui peste amestecul din tigaie ju­mătate din cantitatea de caşcaval, sare şi piper după gust. Amesteci bine peste foaia coaptă şi apoi o rulezi.

Presari rulada cu caşcavalul rămas, dat pe răzătoarea mare, presezi caşcavalul astfel încât să se lipească bine de ruladă şi dai la cuptor pentru 8-10 minute. Când este frumos rumenită, o scoţi din cuptor, o laşi la răcit şi o tai felii.

Ruladă de ciuperci cu cascaval

Rulada_de_ciuperci_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.