Rulada de somon cu ciuperci din: fileuri de somon, midii, lamai, ceapa, vin alb, smantana, dovlecel, morcov, fasole verde, ciuperci, busuioc verde, capere, andiva, sare, piper. Ingrediente: 750 g fileuri de somon 200 g midii doua lamai doua cepe 120 ml vin alb sec 200 ml smantana un dovlecel un morcov 200 g fasole verde […]
Rulada cu ciuperci si legume
PrinteazaRulada cu ciuperci si legume din: ciuperci, foi de placinta, snitele de soia, patrunjel, ceapa, usturoi, morcov, seminte de dovleac, oua, sare, piper, ulei, sos de rosii.
- 500 g ciuperci
- un pachet foi de placinta
- 200 g snitele de soia
- 200 ml smantana
- o legatura patrunjel
- o ceapa
- doi catei de usturoi
- un mrocov
- 100 g seminte de dovleac
- 3 oua
- sare
- piper
- ulei
- sos de rosii dulce
Mod de preparare:
Şniţelele de soia se fierb în apă cu sare şi piper, se scurg şi se taie fâşii subţiri.
Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală, se taie felii; ceapa şi usturoiul se toacă mărunt. Se încinge puţin ulei într-o tigaie, se pune ceapa, usturoiul şi morcovul.
Se călesc cinci minute, se adaugă ciupercile şi se prăjesc zece minute.
Se adaugă soia, sare şi piper după gust, se mai prăjesc 5 minute şi se lasă la răcit într-o strecurătoare.
Se pun într-un bol, se adaugă smântână, pătrunjelul tocat, ouăle şi seminţele prăjite.
Se întind foile de plăcintă, se pun două câte două şi se ung cu ulei.
Se pune umplutură pe o margine a foilor, se rulează şi se aşază în tava unsă cu ulei.
După ce s-au format toate ruladele se ung cu ulei şi se coc la foc mediu 30-45 de minute.
Se serveşte caldă sau rece, simplă sau cu sos de roşii dulce.
Rulada cu ciuperci si legume
Pofta buna!
Rulada cu praz si ciuperci din: ciuperci, ceapa, praz, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 1 pachet cu foi de plăcintă 2 cepe mari 3 fire de praz 2 legături de pătrunjel 4 linguri cu ulei sare piper Mod de preparare: Curăţă şi spală ciupercile, taie-le felii şi pune-le la călit în […]
Pofta buna!