Rulada cu ciuperci si varza murata

Printeaza

Rulada cu ciuperci si varza murata din: faina, margarina, apa, otet, ciuperci, varza murata, ceapa, cimbru, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Rulada_cu_ciuperci_si_varza_murata

  • 340 g faina
  • 250 g margarina
  • 100 ml apa
  • 1 lingura cu otet
  • pentru umplutura:
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 foi de varza murata
  • 1 ceapa
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, frământă toate ingredientele până ce obţii o compoziţie omogenă, acoperă cu folie şi dă la rece câteva ore sau de seara până dimineaţa.

Căleşte ceapa tocată mărunt într-o lingură cu ulei încins, apoi adaugă ciupercile mărunţite şi varza murată tăiată fin.

Lasă să fiarbă acoperit până ce scade toată zeama. Potriveşte gustul de sare, piper şi cimbru şi dă deoparte ca să se răcească.

Intinde o foaie potrivit de groasă şi pune umplutura. Rulează şi aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Dă la cuptor 20-30 de minute sau până ce rulada capătă o culoare aurie. Porţionează după ce s-a răcit.

Rulada cu ciuperci si varza murata

Rulada_cu_ciuperci_si_varza_murata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.