Rulada cu afumatura

Printeaza

Rulada cu afumatura din: carne de porc, morcov, ceapa, ciuperci, slanina, vin, ciuperci, carnaciori, costita afumata, cascaval, ceapa, ou, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada cu afumatura

  • 400 g carne de porc împănată
  • 1 morcov
  • 3 cepe
  • 300 g ciuperci
  • 150 g slănină
  • 200 ml vin

Pentru umplutură:

  • 150 g ciuperci
  • 150 g cârnăciori
  • 100 g costiţă afumată
  • 100 g caşcaval
  • 100 g ceapă
  • 1 ou
  • 1 legătură de mărar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea de porc pe lungime şi bate puţin. Pentru umplutură, căleşte ceapa cu ciupercile tăiate, sare, piper şi mărar tocat. Când compoziţia s-a răcit, pune oul bătut, cârnăciorii, costiţa afumată tăiată cubuleţe şi caşcavalul ras.

Intinde amestecul peste carne. Rulează şi prinde cu scobitori. Din loc în loc, îmbracă rulada în fâşii de slănină. Leagă apoi cu sfoară şi aşaz-o într-o tavă. Stropeşte cu ulei şi vin şi lasă la cuptor 40 de minute.

Adaugă ciupercile, ceapa şi morcovul. Lasă la cuptor până când legumele sunt pătrunse bine şi carnea e fragedă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.