Rulada cu banane
Printeaza
Rulada cu banane
- 500 g biscuiti simpli
- 200 g zahar tos
- 150 g miez de nuca pisata
- 2 linguri cacao
- 1 pachet unt (nu margarina)
- 1 plic nuca de cocos
- 2 banane coapte
- 200 g zahar pudra
- 1 lamaie
- 1 plic de zahar vanilat
Mod de preparare:
Peste biscuitii rupti marunt torni siropul fiert sii racit, obtinut din 200 g zahar tos si 1 cana apa. Adaugi nucile pisate, cacao, 50 g unt si amesteci pana se formeaza o pasta omogena.
Pe o coala de celofan pui 2-3 linguri de zahar farin sau 2-3 linguri de biscuiti pisati bine si torni pasta de biscuiti, pe care o intinzi intr-un strat mai gros, pe lungimea pe care o doresti.
Peste pasta de biscuiti intinzi cu un cutit crema alba, pe care o prepari din 200 g unt amestecat bine cu 200 g zahar pudra, nuca de cocos, coaja si sucul de la 1 lamaie si zaharul vanilat.
Desfaci bananele din coaja si le asezi intregi pe marginea ruladei, peste crema alba. O rulezi cu ajutorul celofanului, dandu-i forma de salam. Dai prajitura la rece si o consumi a doua zi, taiata felii.
Rulada cu banane
Pofta buna!