Rulada cu biscuiti si alune

Printeaza

Rulada cu biscuiti si alune din: biscuiti, lapte, zahar, alune macinate, unt, nuca de cocos, cacao, esenta de rom.

Rulada_cu_biscuiti_cu_alune

Ingrediente:

  • 500 g biscuiti
  • 250-300 ml lapte
  • 15 linguri de zahar
  • 1 pahar de alune macinate
  • 200 g unt
  • 200 g nuca de cocos
  • 4-5 linguri de cacao
  • esenta de rom

Mod de preparare:

Pentru blat, pune pe foc laptele cu cacaua, esenta si zece linguri de zahar si lasa sa dea in clocot. Adauga biscuitii pisati alunele macinate si amesteca pana obtii un aluat pe care sa-l poti modela (toarna treptat lichidul peste biscuiti).

Pentru crema, freaca untul cu cinci linguri de zahar pudra si adauga fulgii de nuca de cocos. Asaza pe o folie amestecul de biscuiti si preseaza cu mana pana formezi un dreptunghi. Asaza deasupra compozitia de cocos si intinde-o pe toata suprafafa.

Ruleaza strans in folie, leag-o la capete si da-o la frigider pana a doua zi. Cand servesti, desfa mai intai folia, apoi taie rulada in felii. Contrastul alb-negru este de efect.

Rulada cu biscuiti si alune

Rulada_cu_biscuiti_cu_alune

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.