Rulada cu branza de vaci si avocado

Printeaza

Rulada cu branza de vaci si avocado din: veredata, alune, oua, smantana, faina, sare, avocado, branza de vaci, ceapa rosie, ardei gras, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:Rulada_cu_branza_de_vaci_si_avocado

blat:

  • 1 legatura verdeata asortata
  • 1 lingura alune tocate
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • sare

umplutura:

  • 2 fructe avocado
  • 200 g branza de vaci
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire patrunjel

 

Mod de preparare:

Se prepară blatul: se toacă şi se pasează verdeaţa; se adaugă alunele. Se bat gălbenuşurile cu smântână şi un praf de sare; se încorporează smântână şi amestecul de verdeaţă şi alune. La final se înglobează făina şi albuşurile bătute.

Se repartizează în strat subţire pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace cca 15 min. în cuptorul încins la 180 °C. Se scoate tava din cuptor şi se răstoarnă blatul pe o bucată de hârtie de copt; se desprinde hârtia de copt de pe fund.

Umplutură: se amestecă pulpa de avocado pasată cu brânză de vaci şi ceapă tocată. Se decojeşte ardeiul gras şi se toacă. Se înglobează în amestecul de avocado împreună cu usturoi pisat, sare, piper şi pătrunjel. Se întinde crema de avocado pe foaia de aluat, se rulează şi se lasă să se odihnească la răcoare. Se taie felii.

Rulada cu branza de vaci si avocado

Rulada_cu_branza_de_vaci_si_avocado

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.