Rulada cu branza de vaci si stafide

Printeaza

 Rulada cu branza de vaci si stafide

Ingrediente:Rulada cu branza de vaci si stafide

  • 300 g făină
  • 50 g stafide
  • 1 pahar lapte
  • 150 g zahăr
  • 4 ouă
  • sare
  • vanilie
  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Faci un aluat din făină, lapte, sare după gust şi 25 g unt, frămânţi bine, apoi îl împărţi în două şi baţi fiecare parte cu sucitorul, după care le laşi o jumătate de oră sub câte o strachină caldă.

Intre timp, pregăteşti umplutura: amesteci brânza de vaci cu ouăle, stafidele, zahărul, vanilia şi, dacă ai, coajă rasă de la o lămâie. Intinzi o foaie de aluat, o stropeşti cu unt şi pui jumă­tate din umplutură, după care rulezi, o aşezi în tava unsă cu unt şi dai rulada la cuptor pentru 30 de minute.

Procedezi la fel cu cealaltă foaie şi umplutura rămasă. Când sunt gata, pudrezi ruladele cu zahăr vanilat.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • rulada cu branza dulce si stafide
  • rulada cu branza de vaci si stafide

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.