Rulada cu branza si spanac
PrinteazaRulada cu branza si spanac din: spanac, oua, branza, crema de branza, morcovi, unt, faina, sare, piper, marar.
- 400 g spanac fiert, scurs şi tocat
- 3 ouă
- 200 g brânză dulce
- 100 g cremă de brânză cu verdeţuri
- 2 morcovi fierţi
- 1 cub de unt
- 2 linguri făină
- sare
- piper
- mărar fin tocat
Mod de preparare:
Mixezi ouăle cu spanacul, făina, sare şi piper după gust. Torni amestecul într-o tavă de 20×30 cm tapetată cu hârtie de copt.
Coci blatul la foc mediu, fără să se rumenească, îl răstorni pe un şervet umed, scoţi hârtia de copt şi rulezi’cu tot cu şervet.
Amesteci untul cu brânza dulce, crema de brânză şi mărarul. Derulezi blatul, îl ungi cu crema şi aşezi morcovii fierţi pe mijloc. Rulezi strâns şi dai la rece 3-4 ore.
Tai rulada în felii de 2 cm.
Pofta buna!