Rulada cu cacao si crema de branza
PrinteazaRulada cu cacao si crema de branza din: oua, zahar, faina, cacao, unt, crema de branza, zahar pudra vanilat.
Pentru blat:
- 4 ouă
- 120 g + o linguriţă zahăr
- 100 g făină
- 20 g cacao
- 25 g unt
Pentru umplutură:
- 500 g cremă de brânză
- 100 g zahăr pudră vanilat
Pentru servit:
- cacao
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul, se adaugă făina şi cacaua. Se topeşte untul şi se adaugă. Se bat albuşurile spumă cu linguriţa de zahăr şi apoi se adaugă cu delicateţe în aluat.
Se toarnă în tava de copt tapetată cu hârtie, se nivelează şi se coace 10-15 minute, în funcţie de cuptor. Se scoate pe un şervet umed.
Se înlătură şervetul, se pune aluatul pe o hârtie presărată cu cacao, se umple cu crema de brânză bine scursă şi amestecată cu zahărul pudră vanilat şi apoi se rulează cu tot cu hârtie.
Se serveşte a doua zi.
Pofta buna!