Rulada cu capsune si fistic

Printeaza

Rulada cu capsune si fistic din: oua, zahar pudra, faina, amidon, unt, frisca, capsuni, gem de capsuni si fistic.

Ingrediente:Rulada_cu_capsune_si_fistic

Pentru blat:

  • 4 ouă
  • 100 g zahăr pudră
  • 60 g făină
  • 60 g amidon
  • 20 g unt

Pentru umplutură:

  • 200 ml frişcă
  • 5-6 căpşuni
  • 200 g gem de căpşune

Pentru decor:

  • frişcă
  • fistic mărunţit
  • căpşune

 

Mod de preparare:

Pentru blat, gălbenuşurile se mixează cu zahărul până ce se obţine un amestec alb, spumos. Se adaugă untul topit, dar nu fierbinte, apoi făina amestecată cu amidonul si cernute.

Se bat albuşurile spumă si se amestecă delicat în compoziţie. Se toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie. Se coace 15 minute si se scoate pe un şervet umezit. Se rulează si se lasă să se răcească asa.

Frişca bătută se amestecă bine cu căpsunele tăiate cubuleţe.

Se unge rulada cu gem de căpşune, apoi se umple cu crema. Se acoperă cu friscă simplă si se decorează cu felii de căpşune si fistic mărunţit.

 

Rulada cu capsune si fistic

Rulada_cu_capsune_si_fistic

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.