Rulada cu capsune

Printeaza

Rulada cu capsune din: oua, faina, zahar, capsune, frisca.

Ingrediente:Rulada cu capsune

  • 3 ouă mari
  • 100 g făină
  • 100 g zahăr + 100 g zahăr
  • 500 g căpşune
  • 250 ml frişcă foarte rece

 

Mod de preparare:

Se amestecă 2 gălbenuşuri şi un ou cu 50 g de zahăr. Se adaugă făina şi se amestecă energic. Se adaugă albuşurile bătute spumă cu 50 g zahăr.

Se toarnă în tava tapetată cu hârtie, se coace 10 minute, apoi se scoate pe un şervet umed şi se rulează.

Intre timp, se zdrobesc căpşunele şi se fierb cu 100 g zahăr, până se obţine un sos gros, care se dă prin sită ca să se elimine seminţele.

După răcirea completă, se desface blatul de ruladă, se unge cu sosul de căpşune, se pune deasupra şi frişca bine bătută şi se rulează. Se lasă la rece 4-5 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.