Rulada cu carne in cocă dospită
PrinteazaRulada cu carne in cocă dospită
- 400 g făină
- 20 g drojdie
- 150 ml lapte
- 1 ou
- sare după gust
Pentru umplutură ai nevoie de:
- 300 g carne de vită şi porc
- 200 g ceapă
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Frămânţi un aluat din ingredientele de mai sus şi îl laşi să crească la cald. Până ce creşte aluatul, pregăteşti umplutura: prăjeşti ceapa în ulei, apoi adaugi carnea dată prin maşina de tocat carne.
Le laşi să se prăjească împreună până ce îşi schimbă culoarea. Potriveşti de sare şi piper, amesteci şi pui oul.
Intinzi o foaie din aluatul dospit, pui pe ea umplutura rece, rulezi şi pui într-o tavă unsă cu ulei.
Laşi deoparte 20-30 de minute, astfel încât coca să mai crească, apoi dai la cuptor. O laşi să se rumenească.
Pofta buna!