Rulada cu carne in foitaj
PrinteazaRulada cu carne in foitaj din: carne de porc, ceapa, morcov, ou, cimbru, ulei, sare, piper.
- un pachet aluat foitaj
- 550 g carne de porc tocata
- 1 ceapa
- 1 morcov
- un galbenus
- 1 ou
- cimbru
- 2 linguri ulei
- sare si piper
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o tigaie si se pune carnea tocată la rumenit. Se lasă până îşi schimbă culoarea uniform.
Se curăţă şi se spală bine legumele. Ceapa se taie mărunt, morcovul se trece prin râzătoare, după care se amestecă bine cu carnea rumenită. Se adaugă apoi oul bătut, cimbrul si se potriveşte gustul de sare şi piper.
Se desfăsoară aluatul de foitaj pe masă, se întinde umplutura de carne, se rulează, se aşază în tava de copt şi se unge cu gălbenuş.
Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!