Rulada cu carne tocata si ciuperci
PrinteazaRulada cu carne tocata si ciuperci din: carne de vita si porc, ou, ceapa, paine, sare, piper, ardei, ciuperci.
- 1 kg carne tocată (vită şi porc)
- 1 ou
- 2 cepe
- 1 felie pâine
- sare
- piper
- 1 ardei roşu
- 1 ardei galben
- 1 ardei verde
- 200 g ciuperci
Mod de preparare:
Amesteci carnea cu cepele tocate, oul, pâinea înmuiată în apă şi stoarsă, sare şi piper, după gust. Aşezi pe masă hârtie de copt şi întinzi compoziţia.
Toci ciupercile şi tai ardeii felii şi le pui peste carne. Rulezi cu ajutorul hârtiei de copt şi aşezi rulada cu tot cu hârtie în tavă. Ţii la cuptor până se rumeneşte.
Rulada cu carne tocata si ciuperci
Pofta buna!