Rulada cu carne tocata si ciuperci

Printeaza

Rulada cu carne tocata si ciuperci din: carne de vita si porc, ou, ceapa, paine, sare, piper, ardei, ciuperci.

Ingrediente:Rulada_cu_carne_tocata_si_ciuperci

  • 1 kg carne tocată (vită şi porc)
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 1 felie pâine
  • sare
  • piper
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 200 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea cu cepele tocate, oul, pâinea înmuiată în apă şi stoarsă, sare şi piper, după gust. Aşezi pe masă hârtie de copt şi întinzi compoziţia.

Toci ciupercile şi tai ardeii felii şi le pui peste carne. Rulezi cu ajutorul hârtiei de copt şi aşezi rulada cu tot cu hârtie în tavă. Ţii la cuptor până se rumeneşte.

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada_cu_carne_tocata_si_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.