Rulada cu chorizo, nuci si ciuperci

Printeaza

Rulada cu chorizo, nuci si ciuperci din: cotlet (sau fleica), chorizo, ciuperci, ceapa, nuca, piper în patru culori, ulei de măsline, unt, sare.

Rulada_cu_chorizo_nuci_si_ciuperci

Ingrediente:

  • 1,5 kg cotlet (sau fleica)
  • 200 g chorizo
  • 150 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 150 g nucă zdrobită
  • 2 linguri cu piper în patru culori
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie cotletul astfel încât să obţii o bucată mare de carne. Adaugă un praf de sare, acoperă cu o folie şi bate carnea cu ciocanul de şniţele.

Taie în cubuleţe chorizo, feliază ciupercile şi toacă mărunt ceapa. Pune chorizo în tigaia încinsă şi rumeneşte-l până lasă toată grăsimea. Adaugă ceapa şi ciupercile şi lasă până când scade toată zeama. Adaugă 100 g nucă şi mai ţine pe foc cinci minute.

Pune umplutura de chorizo, ciuperci şi nucă pe felia de carne şi rulează cu grijă. Leagă din loc în loc carnea. Intr-un mojar, pisează piperul cu nuca rămasă şi tăvăleşte rulada de carne prin acest amestec. Rumeneşte-o în uleiul încins şi pune-o într-o tavă, la cuptorul încins, pentru o oră.

Rulada cu chorizo, nuci si ciuperci

Rulada_cu_chorizo_nuci_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.