Rulada cu ciocolata si banane

Printeaza

Rulada cu ciocolata si banane din: biscuiti, zahar, ciocolata, lapte, margarina, banane.Rulada cu ciocolata si banane

Ingrediente aluat:

  • 400 g biscuiţi cu cacao din cei moi
  • 10 linguri zahăr
  • 6 linguri ciocolată amăruie rasă
  • 350 ml lapte

Ingrediente cremă:

  • 100 g ciocolată albă (fără cremă) rasă
  • 1 pachet margarină
  • 6 linguri zahăr pudră cu aromă de vanilie
  • 2 bana­ne mari

 

Mod de preparare:

Amesteci cio­colata cu biscuiţii daţi prin maşina de tocat, iar laptele îl fierbi cu zahărul şi-l torni fierbinte peste biscuiţi. Amesteci până se încorporează toate. Freci margarina cu zahărul adăugat în ploaie. Pui şi ciocolată rasă şi freci în continuare până devine o cremă pufoasă.

Ungi cu ulei o foaie de celofan, apoi iei aluatul în mâinile unse cu ulei, şi-l frămânţi puţin până când devine omogen.

Il întinzi pe celofan în strat subţire şi uniform şi pui peste el crema pe care o întinzi bine cu cuţitul să acopere tot aluatul. După ce ai întins această cremă pui bananele întregi, apoi rulezi cu grijă în aşa fel încât celofanul să rămână afară. Dai la congelator pentru 4-5 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.