Ruladă cu ciuperci si spanac
PrinteazaRuladă cu ciuperci si spanac
- 500 g ciuperci
- 1 kg spanac
- 3 ouă
- 150 g smântână degresată
- 100 g caşcaval
- 1 lingură vegeta
- 2-3 linguri fulgi de ovăz
- 3-4 linguri ulei
- pesmet
- pătrunjel
- ardei şi roşii pentru decorat
Mod de preparare:
Ciupercile spălate şi tăiate mărunt, caşcavalul ras, 100 g smântână, cele 2 ouă bătute separat (albuşul spumă) se amestecă cu spanacul care, în prealabil, a fost fiert, scurs, răcit şi mărunţit. Se ung 2 tăvi de chec cu ulei şi se tapetează cu pesmet, după care se toarnă amestecul.
Oul care a rămas se bate bine cu 50 g smântână şi se pune deasupra în tăvi. Se dau tăvile la cuptor, la foc potrivit, circa 30-40 de minute.
Rulada se scoate din tăvi numai după ce s-a răcit, se aşază pe un platou şi se garniseşte cu feliuţe de roşii, ardei şi pătrunjel verde.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- rulada cu spanac si ciuperci
- rulada cu spanac de post
Foarte buna rulada cu spanac si ciuperci