Ruladă cu ciuperci si spanac

Printeaza

Ruladă cu ciuperci si spanac

Ingrediente:Ruladă cu ciuperci si spanac

  • 500 g ciuperci
  • 1 kg spanac
  • 3 ouă
  • 150 g smântână degresată
  • 100 g caşcaval
  • 1 lingură vegeta
  • 2-3 linguri fulgi de ovăz
  • 3-4 linguri ulei
  • pesmet
  • pătrunjel
  • ardei şi roşii pentru decorat

 

Mod de preparare:

Ciupercile spălate şi tăiate mărunt, caşcavalul ras, 100 g smântână, cele 2 ouă bătute separat (albuşul spumă) se amestecă cu spanacul care, în prealabil, a fost fiert, scurs, răcit şi mărunţit. Se ung 2 tăvi de chec cu ulei şi se tapetează cu pesmet, după care se toarnă amestecul.

Oul care a rămas se bate bine cu 50 g smântână şi se pune deasupra în tăvi. Se dau tăvile la cuptor, la foc potrivit, circa 30-40 de minute.

Rulada se scoate din tăvi numai după ce s-a răcit, se aşază pe un platou şi se garniseşte cu feliuţe de roşii, ardei şi pătrunjel verde.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • rulada cu spanac si ciuperci
  • rulada cu spanac de post

1 comentariu

  1. Foarte buna rulada cu spanac si ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.