Rulada cu crema si banane
PrinteazaRulada cu crema si banane din: oua, zahar, cacao, faina, ulei, banane.
- 6 ouă
- 2 linguri zahăr
- 2 linguri cacao
- 5 linguri făină
- 1 lingură ulei
- banane
Mod de preparare:
Freci ouăle cu zahărul, adaugi uleiul, cacao şi făină. Coci blatul într-o tavă unsă şi tapetată cu făină, apoi îl scoţi şi îl rulezi într-un prosop umed.
Când s- a răcit, îl scoţi din prosop şi îl ungi cu următoarea cremă: Amesteci 150 g nuci prăjite şi măcinate cu 2 linguri de lapte cald. Când se răceşte, amesteci cu 250 g unt frecat spumă cu 5 linguri cu vârf de zahăr pudră.
Peste crema pusă pe blat pui 1 banană decojită şi îl rulezi din nou. Pui rulada într-o foaie de celofan şi o dai la rece, în frigider. După câteva ore, o scoţi şi o glazurezi cu cacao sau ciocolată rasă sau topită.
Pofta buna!