Rulada cu crema
PrinteazaRulada cu crema din: oua, zahar, faina, unt, crema Cremisa.
Ingrediente:
- 4 gălbenuşuri
- 3 albuşuri
- 100 g zahăr
- 100 g făină
- 1 lingură de unt topit
- 1 pahar cu cremă Cremisa
Mod de preparare:
Freci spumă gălbenuşurile cu ntenottie zahărul până ce acesta se dizolvă complet şi toată com-
poziţia devine albicioasă. Adaugi făina, albuşurile bătute spumă cu un praf de sare şi la urmă untul.
In tava de aragaz pui hârtie de copt şi peste ea torni compoziţia în strat subţire şi egal. O dai la cuptorul încins, la foc moderat .
Când e gata, întinzi peste tavă un prosop foarte curat şi întorci repede tava, astfel încât să scoţi foaia de aluat .
O reaşezi în poziţie orizontală şi o laşi să se răcească puţin. O ung apoi cu cremă Cremisa, dar în strat subţire, şi o rulezi. Aşa rulată o acoperi din belşug cu Cremisa si bomboanele colorate.
Pofta buna!