Rulada cu crema

Printeaza

Rulada cu crema

Rulada cu crema din: oua, zahar, faina, unt, crema Cremisa.

Ingrediente:

  • 4 gălbenuşuri
  • 3 albuşuri
  • 100 g zahăr
  • 100 g făină
  • 1 lingură de unt topit
  • 1 pahar cu cremă Cremisa

 

Mod de preparare:

Freci spumă gălbenuşurile cu ntenottie zahărul până ce acesta se dizolvă complet şi toată com-

poziţia devine albicioasă. Adaugi făina, albuşurile bătute spumă cu un praf de sare şi la urmă untul.

In tava de aragaz pui hârtie de copt şi peste ea torni com­poziţia în strat subţire şi egal. O dai la cuptorul încins, la foc moderat .

Când e gata, întinzi peste tavă un prosop foarte curat şi întorci repede tava, astfel încât să scoţi foaia de aluat .

O reaşezi în poziţie orizontală şi o laşi să se răcească puţin. O ung apoi cu cremă Cremisa, dar în strat subţire, şi o rulezi. Aşa rulată o acoperi din belşug cu Cremisa si bomboanele colorate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.