Rulada cu dovlecei, mascarpone si verdeata

Printeaza

Rulada cu dovlecei, mascarpone si verdeata din: unt, dovlecei, sare, piper, patrunjel, mascarpone, arpagic, marar, file de pastrav afumat.

Rulada_cu_dovlecei_mascarpone_si_verdeata

Ingrediente:

  • 60 g unt
  • 2 dovlecei medii daţi pe râzătoare
  • 4 ouă
  • sare şi piper
  • 4 linguri cu pătrunjel tocat fin

Ingrediente pentru umplutura:

  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri cu vârf cu arpagic
  • 2 linguri cu vârf cu mărar tocat fin
  • 125 g file de păstrăv afumat, mărunţit

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la200°C.Topeşte jumătate de unt într-o tigaie, pune dovleceii şi prăjeşte-i la foc mediu 3-4 minute până se înmoaie. Lasă-i să se răcească.

Topeşte restul de unt într-o cratiţă, adaugă făina şi amestecă până se formează o pastă. Adaugă treptat laptele, amestecând bine. Fierbe 2-3 minute. Lasă să se răcească.

Bate gălbenuşurile, adaugă dovleceii, pătrunjelul, sare şi piper. Bate albuşurile bine şi adaugă-le în amestecul cu dovlecei.

Coace totul într-o tavă, 15-18 minute. Scoate rulada, ruleaz-o cu ajutorul unui prosop şi las-o să se răcească 20 de minute.

Pentru umplutură, bate crema mascarpone într-un castron cu telul şi adaugă verdeaţa şi peştele. întinde rulada şi aşază umplutura de verdeaţă. Rulează.

Rulada cu dovlecei, mascarpone si verdeata

Rulada_cu_dovlecei_mascarpone_si_verdeata

Pofta Buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.