Rulada cu ficatei

Printeaza

Rulada cu ficatei

 Rulada cu ficatei din: ficatei, oua, ulei, faina, sare, ceapa, masline.

 

Ingrediente:

  • 600-700 g ficăţei
  • 4 ouă
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri făină
  • 1 praf de sare
  • 2 cepe
  • 50 g măsline

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi gălbenuşurile frecate cu ulei şi făină pusă în ploaie. Amesteci lejer, ca să nu se lase albuşurile. întinzi compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei şi o presari cu fâşii de măsline.

O coci la foc mic, astfel încât să rămână deschisă la culoare. După ce s-a copt o răstorni pe un prosop curat şi umed, desprinzi cu grijă hâr­tia şi rulezi.

Intre timp pregăteşti umplutura .Prăjeşti ficăţeii şi cepele în ulei cu sare şi piper. După ce s-au pătruns îi laşi la răcorit, apoi îi treci prin maşina de tocat.

Intinzi pasta astfel obţinută pe foaia caldă şi o rulezi. 0 dai la rece şi apoi o tai felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.