Rulada cu frisca si fulgi de migdale

Printeaza

Rulada cu frisca si fulgi de migdale din: faina, zahar, oua, fulgi de migdale, frisca, fructe.

Ingrediente:Rulada cu frisca si fulgi de migdale

  • 125 g făină
  • 125 g zahăr pudră
  • 4 ouă
  • 60 g fulgi de migdale

Pentru umplutura:

  • 250 ml frişca lichidă foarte rece

Pentru ornat:

  • frişcă
  • fructe, după gust

 

Mod de preparare:

Ouăle cu zahărul se amestecă la bain-marie până devin o cremă spumoasă. Se scot de la bain-marie şi se continuă baterea pentru a se răci. Se adaugă făina.

Se toarnă aluatul în tava de copt tapetată cu hârtie, se presară migdalele şi se coace 5-8 minute.

Se scoate pe un şervet umed, se rulează şi se lasă aşa să se răcească. Se bate frişca, se desface aluatul răcit, se umple şi se rulează din nou. Se lasă 2 ore la rece.

Se serveşte ornată cu frişcă şi fructe, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.