Rulada cu frisca si piersici

Printeaza

Rulada cu frisca si piersici

Ingrediente:Rulada cu frisca si piersici

Blat:

  • 8 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri făină
  • 6 linguri ulei
  • 1 praf de sare.

Umplutură:

  • 1 kg piersici
  • 700 ml frişca lichidă

Preparare blat

Separaţi albuşurile de gălbenuşuri. Frecaţi gălbenuşurile cu sarea. Bateţi albuşurile spumă, pui zahărul lingură cu lingură, până se întăreşte bezeaua. Adăugaţi treptat gălbenuşurile, făina şi uleiul.

Turnaţi compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coaceţi blatul în cuptorul preîn-călzit, la foc mediu, 15-20 de minute. Răsturnaţi blatul pe un şervet umed şi îndepărtaţi hârtia. Rulaţi blatul cu şervetul.

Preparare umplutură

Curăţaţi piersicile de coajă şi sâmburi şi tăiaţi-le bucăţi. Bateţi frişca. Derulaţi blatul răcit, întindeţi 500 g frişca, presăraţi fructele şi rulaţi din nou.

Decoraţi rulada cu frişca.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna rulada cu piersici. Eu am folosit si caise si a iesit foarte gustoasa. Recomand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.