Ruladă cu frişcă

Printeaza

Ruladă cu frişcă

Ingrediente:Ruladă cu frişcă

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 1 lingură cu vîrf făină
  • 3 linguriţe cacao
  • 350 g frişcă pentru umplutură
  • ulei şi făină pentru formă

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul ca o cremă, se adaugă făina şi cacaua, iar după ce s-a amestecat bine, spuma de albuşuri.

Se toarnă compoziţia într-o tavă dreptunghiulară unsă cu ulei şi presărată cu făinăşi se coace la foc potrivit.

Cînd s-a rumenit frumos, se răstoarnă pe un fund de lemn acope­rit cu un şervet ud şi bine stors, se acoperăşi se lasă să se răcească complet.

Se aşterne apoi frişca în strat uniform de gros şi se rulează cu ajutorul şervetului. Se aşază pe un platou şi se garniseşte cu frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.