Rulada cu fulgi de ovaz

Printeaza

Rulada cu fulgi de ovaz din: ulei, faina, verdeata, ceapa, fulgi de ovaz.

Ingrediente:Rulada cu fulgi de ovaz

  • 200 ml apă
  • 100 ml ulei
  • 300 g făină
  • sare
  • 4 legături verdeaţă
  • ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri fulgi de ovăz

 

Mod de preparare:

Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 g făină şi sare; se lasă 15 minute la rece.

Pentru umplutură, se frerb în apă cu sare 4 legături verdeaţă tocată, 1/2 legătură ceapă verde tocată, piper şi se lasă la răcit.

Se călesc apoi în 50 ml ulei, se adaugă 3 linguri fulgi de ovăz, se lasă să se răcească şi se pune 1/2 legătură mărar tocat fin. Se tapetează o tavă cu făină, se întinde o foaie subţire de aluat, peste care se pune umplutura şi se rulează.

Se dă la cuptorul încins, la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.