Rulada cu omleta si carnati afumati

Printeaza

Rulada cu omleta si carnati afumati

Ingrediente:Rulada cu omleta si carnati afumati

  • 6 ouă
  • 200 g caşcaval
  • 1 cârnat afumat
  • 100 g smântână sau unt
  • ulei

 

Mod de preparare:

Faci o papară (omletă) din cele 6 ouă, o pui în tava unsă bine cu ulei, după care o dai la cuptor să se rume­nească puţin. Apoi o scoţi şi o rulezi.

Când s-a răcit, derulezi, o presari cu caşcaval dat pe răzătoarea cu ochiuri mici, pui câmatul pe mijloc.

Rulezi din nou omleta, o ungi cu smântână sau cu unt, mai razi caşcaval dea­supra şi dai iar la cuptor, pentru 10 minute.

O laşi să se răcorească, apoi o tai felii subţiri.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.