Rulada cu omleta si spanac
PrinteazaRulada cu omleta si spanac din: foitaj, oua, spanac, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 400 g aluat foitaj congelat
- 8 ouă
- 600 g spanac
- 2-3 linguri ulei
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se opăreşte spanacul şi se lasă să se scurgă bine. Se toacă, se potriveşte de sare şi piper, se adaugă 1 ou bătut şi pătrunjel tocat.
Din 6 ouă se face o omletă, într-o tigaie mare de 28 cm. Se lasă focul mic.
Se lasă să se decongeleze aluatul şi se mai întinde puţin pe planşeta presărată cu făină. Peste aluat se pune omleta, se întinde spanacul, apoi se rulează încet. Se pune rulada într-o tavă, se unge cu ou bătut şi se dă la cuptor, la foc potrivit, cca 25 min., până se rumeneşte.
Pofta buna!