Rulada cu pastrav si spanac

Printeaza

Rulada cu pastrav si spanac din: pastrav, smantana, unt, apa, faina, paine, lamaie, spanac, usturoi, lapte, cherry, oua, sare, piper, marar.

Ingrediente:Rulada cu pastrav si spanac

  • 450 g păstrăv sau alt peşte (file)
  • 230 g smântână
  • 120 g unt
  • 200 ml apă
  • 400 g făină
  • 100 g pâine graham
  • 1 lămâie şi 1/2 pentru ornat
  • 400 g spanac
  • 1 căţel de usturoi
  • 30 ml lapte
  • 30 ml cherry
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • 1/2 legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu 100 g unt, sare, 1 ou şi 200 ml apă şi amesteci până obţii un aluat moale, pe care îl laşi la rece. Tai peştele fâşii, încălzeşti jumătate din smântână, în care înmoi numai miezul de pâine fără coajă şi laşi să o absoarbă.

Razi coaja de la lămâie şi apoi o storci. Amesteci păstrăvul cu 1 gălbenuş, 50-60 ml de zeamă de lămâie, coaja de lămâie rasă, sare, piper şi pâinea înmuiată. Baţi bine 2 albuşuri cu restul de smântână şi le adaugi la peşte.

Căleşti spanacul cu usturoiul şi 20 g unt, adaugi zeama de lămâie, sare şi laşi să se răcească într-o strecurătoare. Intinzi aluatul pe suprafaţa unei tăvi, îl ungi, torni în tavă jumătate din compoziţie, pui la mijloc spanacul, apoi rulezi aluatul pe lungime.

Deasupra torni restul de compoziţie, pe care îl întinzi bine. Amesteci un ou cu laptele şi cu cherry şi torni amestecul deasupra.

Il coci 25 de minute, apoi îl laşi să se răcească bine şi după aceea îl tai şi îl decorezi cu mărar şi felii de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.