Rulada cu pate din ficat de pui si branza
PrinteazaRulada cu pate din ficat de pui si branza din:pate de pui, branza de vaci, gorgonzola, branza topita, smantana, unt, piept de pui, marar verde, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g pate de pui
- 250 g branza de vaci
- 125 g gorgonzola
- 150 g felii de branza topita
- 100 ml smantana
- 3 linguri unt
- 250 g piept de pui fiert
- 1 legatura marar verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Freci pateul cu untul, carnea fiarta data prin masina de tocat si cu mararul tocat, pana obtii o pasta omogena. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust si lasi compozitia la frigider circa 1 ora, pentru a se intari. Amesteci branza de vaci si gorgonzola cu smantana, pana devin o pasta.
Lasi pasta sa se intareasca la frigider. Pe o folie alimentara intinzi amestecul de pate, peste care asezi felii de branza topita si pasta de branza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.
Rulezi ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece 2-3 ore.