Rulada cu patrunjel si branza
PrinteazaRulada cu patrunjel si branza
Ingrediente:
- 300 g branza grasa fermentata, cu verdeturi
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura patrunjel
- 1 albus
- sare
- piper
- 1 kg rulada din carne de curcan
- 3 linguri ulei de rapita
- 600 ml supa
- 2 morcovi
Mod de preparare:
Radeti branza. Taiati ceapa rondele, puneti 1 lingura deoparte. Tocati marunt patrunjelul. Amestecati totul cu albusul, condimentati cu sare si piper.
Asezati friptura pe suprafata de lucru. Ungeti-o cu 3/4 din branza grasa fermentata, cu verdeturi, rulati-o si prindeti-o cu scobitori. Prajiti in ulei pe toata suprafata si stingeti friptura cu supa.
Taiati morcovii rondele si adaugati restul de ceapa. Dupa aceea adaugati-le peste friptura si inabusiti-o 90 de minute la cuptor. Inainte de final ungeti friptura cu restul de branza grasa fermentata cu verdeturi si gratinati-o.
Rulada cu patrunjel si branza
Pofta buna!
Foarte buna rulada cu branza.